Skip to main content

UF110m

Memmert Varmeovn UF110m er et højtydende stykke laboratorieudstyr, der er ideelt til en bred vifte af forsknings- og udviklingsopgaver. Produceret i Tyskland, er denne ovn et eksempel på præcision og pålidelighed, hvilket gør den til en foretrukken mulighed for professionelle laboratorier verden over.
UF110m skiller sig ud med sit arbejdstemperaturområde, der går fra mindst 5 °C over omgivelsestemperatur op til et imponerende +300 °C. Denne fleksibilitet gør den egnet til en række forskellige anvendelser. Med en temperaturindstillingspræcision på op til 99,9 °C på 0,1 og fra 100 °C på 0,5, sikrer ovnen nøjagtighed i alle aspekter af dens anvendelse.
Den avancerede kontrolteknologi i UF110m inkluderer en adaptiv multifunktionel digital PID-mikroprocessorcontroller, SingleDISPLAY eller TwinDISPLAY, der giver brugeren nem adgang og kontrol over alle funktioner. Den indbyggede Pt100 sensor i 4-leder-kredsløbet sikrer præcise og pålidelige temperaturmålinger, hvilket er afgørende for følsomme eksperimenter.
Sikkerhedsfunktionerne i UF110m omfatter en justerbar elektronisk overtemperaturvagt og en mekanisk temperaturbegrænser for at sikre sikker og pålidelig drift. Denne kombination af avanceret teknologi og sikkerhedsforanstaltninger gør UF110m til en ideel løsning for krævende laboratoriemiljøer.
Designet af UF110m er lige så imponerende som dens funktioner. Med en kapacitet på 108 liter, robust konstruktion og en fuldt isoleret rustfri ståldør, er ovnen både rummelig og holdbar. Den teksturerede rustfrie stålkasse tilføjer et moderne touch, mens den sikrer langvarig brug.
I betragtning af dens omfattende funktioner, avanceret kontrolteknologi og høje sikkerhedsstandarder, er Memmert Varmeovn UF110m et uundværligt værktøj for ethvert laboratorium, der stræber efter præcision og effektivitet i deres arbejde.

Yderligere detaljer

Arbejdstemperaturområde: Mindst 10 grader over omgivelsestemperatur op til +300 °C
Indstillingspræcision for Temperatur: Op til 99,9 °C: 0,1 / fra 100 °C: 0,5
Indstillingsområde for Temperatur: +20 til +300°C
Temperatursensor: 1 Pt100 sensor DIN klasse A i 4-lederkreds

Sprogindstillinger: Tysk, Engelsk, Spansk, Fransk, Polsk, Tjekkisk, Ungarsk
ControlCOCKPIT: SingleDISPLAY/TwinDISPLAY. Adaptiv multifunktionel digital PID-mikroprocessorcontroller med højopløseligt TFT-farvedisplay
Timer: Digital baglæns tæller med måltidsindstilling, justerbar fra 1 minut til 99 dage
Funktion SetpointWAIT: Processtiden starter ikke før den indstillede temperatur er nået
Kalibrering: Tre frit valgbare temperaturværdier
Justerbare Parametre: Temperatur (Celsius eller Fahrenheit), ventilatorhastighed, luftklap position, programtid, tidszoner, sommer-/vintertid

Dokumentation: Program gemt i tilfælde af strømsvigt
Programmering: AtmoCONTROL software til udlæsning, styring og organisering af dataloggeren via Ethernet-interface. USB-stik med AtmoCONTROL software tilgængeligt som tilbehør efter anmodning.

Temperaturkontrol: Justerbar elektronisk overtemperaturvagt og mekanisk temperaturbegrænser TB, beskyttelsesklasse 1 ifølge DIN 12880 for at slukke for opvarmningen ca. 20°C over nominel temperatur
Autodiagnostisk System: Til fejlanalyse

Værkskalibreringscertifikat: Kalibrering ved +160°C
Dør: Fuldt isoleret rustfrit ståldør med 2-punkts låsning (kompressionsdørlås)
Interne Dele: 2 rustfri stålnet, elektropoleret

Opsætning: Mindst 15 cm afstand fra væggen til bagsiden af apparatet. Mindst 20 cm afstand fra loftet og mindst 5 cm fra vægge eller nærliggende apparater.
Installationshøjde: Maks. 2,000 m over havets overflade
Omgivelsestemperatur: +5 °C til +40 °C
Luftfugtighed rh: Maks. 80 %, ikke-kondenserende
Overspændingskategori: II
Forureningsgrad: 2

Transportinformation: Apparaterne skal transporteres opretstående
Toldtarifnummer: 8419 8998
Oprindelsesland: Forbundsrepublikken Tyskland
WEEE-Reg.-Nr.: DE 66812464
Dimensioner ca. inkl. karton: B x H x D: 830 x 1050 x 800 mm
Nettovægt: Ca. 74 kg
Bruttovægt karton: Ca. 99 kg

Dimensioner: B(A) x H(B) x D(C): 560 x 480 x 400 mm (D mindre 39 mm for ventilator)
Interiør: Let at rengøre, lavet af rustfrit stål, forstærket med dybtrukne ribber og integreret, beskyttet storfladeopvarmning på alle fire sider
Volumen: 108 liter
Maks. Antal Interne Dele: 5
Maks. Belastning af Kammer: 175 kg
Maks. Belastning pr. Intern Del: 20 kg

Dimensioner: B(D) x H(E) x D(F): 745 x 864 x 584 mm (D +56mm dørhåndtag)
Kabinet: Bagside zinkbelagt stål

Testmærkater